4 personen - 20 minuten 

 

Ingrediënten

  • 2 el zonnebloemolie

  • 3 uien, in ringen

  • 1 blikje tomatenpuree (140 g)

  • 1 pot Patak Tandoori milde curysaus (400 ml)

  • 500 ml groentebouillon (van tablet)

  • 1 courgette, in blokjes

  • 300 g kipfilet, in reepjes

  • 1 pot Hollandse bruine bonen (800 g), uitgelekt en afgespoeld   

 

 
Bereiden
  1. Verhit de olie in een soeppan. Fruit de ui 2 min.
  2. Schep de tomatenpuree erdoor en bak 1 min. mee.
  3. Schenk de saus en bouillon in de pan en breng tegen de kook aan.
  4. Voeg de courgette, kip en bonen toe en kook de soep nog 6-8 min. op laag vuur.
  5. Schep de soep in 4 kommen of diepe borden.
  6. Lekker met lichtgeroosterd tarwebrood. 

 

Bron: AH