Ingrediënten

  • 1 kipfilet
  • 1 ei
  • 5 el bloem
  • 3 el honing
  • 1 el gedroogde tijm
  • 1 tl sojasaus
  • 1 tl dijon mosterd
  • 1 el versgeperst citroensap


Bereiden

  1. Snijd de kipfilet in stukjes, klop een eitje los in een kom, en doe de bloem in een andere kom. Haal de kip stukje voor stukje door het ei en daarna door het bloem zodat het stukje kip helemaal bedekt is met bloem.
  2. Meng in een bakje de honing, tijm, soja, mosterd, citroensap en een eetlepel water door elkaar. Als het te dik is kan je nog een eetlepel water toevoegen.
  3. Verhit olie in een pan en bak de kip gaar en krokant. Voeg als de kip klaar is het honingsausje toe en verwarm dit met de kip mee.
  4.  Serveer met verse bladpeterselie en een schijfje citroen.

 

Bron: Kitchen Godness