Voor 4 personen

 

Ingredienten

  • 1 kg gekookte aardappels
  • melk
  • 1 eetlepel mosterd
  • pond gehakt
  • 2 eetlepels ketjap
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 ui
  • zout, peper
  • 1 bloemkool
  • 1 zakje kaassaus
  • 75 g geraspte belegen kaas

 

Bereiden

  1. Maak de aardappelpuree met melk. Roer de mosterd erdoor. 
  2. Bak gehakt, ui, ketjap, kerriepoeder, zout en peper door elkaar. 
  3. Bloemkool in 10 minuten gaar koken in water en zout. Giet de bloemkool af en laat het goed uitlekken (de bloemkool stomen kan natuurlijk ook).
  4. Maak de kaassaus volgens de gebruiksaanwijzing. 
  5. Verdeel de gehakt over de ovenschaal en schep de aardappelpuree erin en strijk het glad. Leg de bloemkool erop. Schenk de kaassaus erover. Strooi de geraspte kaas erover. 
  6. Laat de taart in het midden van de oven op 200 C in +/- 30 minuten gaar worden.