Voor 4 personen - 15 minuten voorbereiden - 40 minuten wachten
 
Ingrediënten
- 1 pak spinazie (diepvries 450 g)
 - bladerdeeg
 - 4 eieren
 - 400 gram rundergehakt
 - 1 zakje gemalen pittige kaas (150 g)
 - boter om in te vetten
 
Bereiden
- Spinazie en deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
 - Oven voorverwarmen op 200 °C
 - Grote platte ovenschaal invetten en bekleden met deeg.
 - Eieren loskloppen met zout en peper.
 - In koekenpan met anti-aanbaklaag gehakt rul bakken (met gehaktkruiden).
 - Pittig op smaak brengen met zout en peper (als je geen gehaktkruiden hebt gebruikt).
 - Gehakt, eieren en kaas door spinazie roeren.
 - Vorm vullen met spinaziemengsel.
 - Taart in midden van oven in ca. 40 minuten gaar en goudbruin bakken.
 
Bron: AH